Ook zo’n dure accountant?
21 januari 2019 

Ook zo’n dure accountant?

. Ook voor fiscaal, juridisch en financieel advies kunt u bij Woldendorp terecht. En dat daar echt geen duur prijskaartje aan hoeft te hangen, weet Woldendorp als geen ander.

“Jullie zijn zeker ook zo’n dure accountant? Die vraag stellen ondernemers me zo vaak. Prijs is een belangrijke factor in het mkb en dat begrijp ik ook wel. We zijn immers zelf mkb’er. Gelukkig merk ik ook dat ondernemers blij verrast zijn als ik ze vertel wat onze tarieven zijn en wat we daarvoor allemaal doen. We werken met een aantal aantrekkelijke pakketten. Van een heel betaalbaar, gewoon goed boekhoudpakket tot een uitgebreid pakket met veel ruimte voor advies. Die duidelijkheid wordt gewaardeerd.”

Jullie doen dus meer dan boekhouden alleen?
“Jazeker. Om de juiste beslissingen te nemen als ondernemer, moet je weten hoe je bedrijf er financieel voor staat en welke fiscale mogelijkheden er zijn. Daar helpen we ondernemers bij. We weten dus niet alleen alles over boekhouden, administreren en jaarrekeningen, maar we weten ook precies wat er speelt in het mkb. Daardoor kunnen we ondernemers goed adviseren, op fiscaal, juridisch en financieel gebied.”

Wat is jullie succes?
“Al onze klanten hebben een vast aanspreekpunt. Die adviseur kent het bedrijf en de branche. Waar nodig schakelt hij de specialistische kennis in van onze eigen
juristen en fiscalisten. Zo bieden wij dezelfde kwaliteit als ‘de grote jongens’, maar met de persoonlijke aanpak van een klein kantoor. Onze klanten waarderen dat met het rapportcijfer 8,6. Daar zijn we trots op!”

Maak kennis met Woldendorp BV op de HorecaEvenTT, standnummer 2760.

Woldendorp BV op Horeca EvenTT