Woldendorp BV - Wat klanten over ons zeggen

Wat klanten over ons zeggen

"Naast een kantoor dat onze boekhouding verzorgt, hebben wij als groeiend bouwbedrijf ook sterk de behoefte aan iemand die ons ondersteunt in de bedrijfsvoering, onze ideeën doorlicht en ons op nieuwe ideeën brengt. Deze vraag is uitstekend opgepakt, waardoor we bij Woldendorp niet alleen terecht kunnen met onze boekhoudkundige vragen, maar tevens de beschikking hebben over een sparringpartner die ons helpt bij het uitstippelen van onze bedrijfsplannen. Dankzij de korte lijnen en een vaste contactpersoon worden we niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar snel verder geholpen"

Timmerbedrijf Boer, Middelstum -
http://www.timmerbedrijf-boer.nl/

"De vaste prijs bij Woldendorp is erg prettig. Ik krijg geen factuur na ieder telefoontje. Dankzij de vaste prijs weet ik vooraf hoeveel ik kwijt ben en word ik er niet van weerhouden contact op te nemen bij vragen. Bij Woldendorp kennen ze mij. Niet alleen mijn adviseur, maar ook bijvoorbeeld de mensen bij de balie. Je bent als klant hier geen nummer. Ook op het gebied van advies is Woldendorp actief, zo wijst mijn adviseur mij erop welke bedrijfsvorm het beste bij mij past."

J&B Van Ark Juwelier, Groningen / Roden -www.vanark.nl

Omdat ik zelf weinig afweet van belastingtechnische zaken, ben ik erg blij met de ervaren adviseur, die ik in Woldendorp heb gevonden. Zij weten de wet- en regelgeving in duidelijke taal om te zetten en in het advies dat ik krijg merk ik dat ik te maken heb met mensen die ervaren zijn in hun vak. Dit geeft vertrouwen.”

Hotel ’t Gemeentehuis, Bedum - 

www.hotelbedum.nl

"Voor agrarische begrippen hebben wij een jonge onderneming met een grote diversiteit. De complexiteit van landbouwbedrijven vergt steeds meer aandacht. Om de boekhoudkundige kennis van alle kanten van ons

bedrijf goed in de gaten te houden is het mooi om regelmatig even te kunnen sparren met de medewerkers van Woldendorp. De technische gegevens in de stal zijn belangrijk maar ook de cijfers moeten kloppen. Woldendorp biedt een goed pakket met brede know how wat goed past bij ons bedrijf."

Kleikracht - Winsum - 
www.kleikracht.nl

“Woldendorp draagt niet alleen zorg voor mijn boekhouding, maar kijkt ook verder. Dankzij de expertise die Woldendorp onder andere op het gebied van mestwetgeving in huis heeft, ben ik wat betreft de fosfaatrechten nu grondgebonden. Dit was mij zelf nooit gelukt. Topwerk!”

V.o.f. van Panhuis, Lauwerzijl

"Onze overstap naar Woldendorp was een ware verademing! We hebben het vertrouwen in onze accountant teruggekregen. Ze leveren kwaliteit en dit gaat supersnel. We worden door de boekhouding en de loonadministratie aan hen uit te besteden echt ontzorgd.
Voor ons geen ander weer."

Lucet Bloemsierkunst - Ten Boer

www.lucetbloemsierkunst.com

"Bij Woldendorp wordt met mij mee gedacht en worden mijn ideeën niet ingeperkt door strak omlijnde kaders. Ik wordt door mijn adviseur geprikkeld en krijgt tips inzake kostenbesparing en het benutten van de mogelijkheden wat betreft het besparen van belasting. Het is prettig om altijd snel contact te krijgen bij vragen. Ook wanneer mijn adviseur zelf niet aanwezig is, krijg ik iemand aan de telefoon die op de hoogte is van mijn situatie en mij verder kan helpen."

VOF Waddenpracht, Kruisweg

"Sinds 2012 verwerkt Woldendorp voor ons de boekhouding. Wij ervaren hierin een persoonlijke benadering, met korte lijnen. Met name zijn we tevreden over de advisering en snelle deskundige afhandeling van zaken. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. "

MTS Groendijk, Zuidwolde - 

www.famgroendijk.nl

"Vakbekwaam, een no-nonsense cultuur en veel branche-kennis, dat is waar Woldendorp voor ons in uitblinkt. We zijn blij dat we de bang makende verhalen van andere kantoren in de wind hebben geslagen, want Woldendorp heeft zich de afgelopen 8 jaar wel bewezen als een kantoor dat kwaliteit

levert."

MTS Uilen - van den Bergen, Nieuwleusen

“Voor ons in het belangrijk om op ieder gewenst moment over actuele cijfers van ons bedrijf te kunnen beschikken. Het boekhoudrapport na afloop van het jaar is onmisbaar, maar deze cijfers zijn niet meer bij te stellen. Vandaar dat wij het erg belangrijk vinden om ook gedurende het jaar de cijfers in te kunnen zien. Hiervoor zijn wij bij Woldendorp aan het goede adres. Met de overstap naar Woldendorp zijn wij er zowel wat betreft kwaliteit als prijs op vooruit gegaan. Dankzij hun specialisatie in de landbouwsector geef ik mijn boekhouding met een vertrouwd gevoel uit handen.”

Kaasboerderij De Stelp, Oldeberkoop - www.dekaasboerderij.nl 

“Niet iedereen begrijpt dat wij onze boekhouder niet dichter bij huis zoeken, maar voor ons is de afstand naar Bedum geen enkele belemmering. Voor het indienen van de BTW-aangifte sturen wij de boekhouding simpelweg per post toe en via de telefoon en per email is het kantoor snel en makkelijk bereikbaar. Met onze vorige boekhouder wilde de bedrijfsovername maar niet vlotten. Onder begeleiding van Woldendorp kwam er vlot schot in de zaak en is de overname naar alle tevredenheid afgerond.”

Mts Meuleman, Ijsselmuiden 

“11 jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen en toen terecht gekomen bij Woldendorp. Het eerste gevoel was gelijk goed. Ik merkte gelijk de korte lijnen. Als startend ondernemer zit je met een hoop vragen en die wil je graag snel beantwoord hebben. Zeker wat betreft de administratieve kant. Ondertussen is het kantoor wel veranderd. Er heeft een behoorlijke groei plaatsgevonden, maar dit is niet ten koste gegaan van het beleid. Woldendorp is een kantoor zonder strakke pakken, maar kent wel mijn bedrijf, waardoor ik tijdig kan inspelen op veranderingen in de cijfers, door bijvoorbeeld te investeren of mijn voorlopige aanslag te verhogen.”

Rijschool van Houten, Bedum -

www.rijschoolvanhouten.nl

“Wat ik waardeer bij Woldendorp is de gelijkwaardigheid. Ze staan dicht bij mij, als klant. Hierdoor voel ik me op mijn gemak wanneer ik met mijn adviseur in gesprek ben. Ook de snelle wijze waarop ik word geholpen is erg prettig. We zijn al bijna 20 jaar zeer tevreden klant.”

G. Breedijk, Spijk

Via een samenwerking met DLV ben ik jaren geleden klant geworden bij Woldendorp. Dit naar alle tevredenheid. Woldendorp heeft mij uitstekend begeleid in het omzetten van mijn melkveebedrijf in een jongvee opfokbedrijf. Dankzij het plan dat mijn adviseur hiervoor heeft opgesteld, werd de stap om tot actie over te gaan voor mij een stuk kleiner.

Maatschap de Glee-Oosterling, Joure 

Wilt u weten wat Woldendorp voor u kan beteken?