Partner voor het MKB - Woldendorp BV
Woldendorp BV, financieel en fiscaal partner voor het MKB

Woldendorp BV, financieel en fiscaal partner
 voor het MKB

Uw bedrijf is bij ons in goede handen

25+

Jaar ervaring

8,6

Score klanttevredenheid

30+

Specialisten staan voor u klaar

Uw administratiekantoor voor fiscaal, juridisch en financieel advies

Om de juiste beslissingen te nemen als ondernemer, moet u weten hoe uw bedrijf er financieel voor staat en welke fiscale mogelijkheden er zijn. Maar het zelf bijhouden van de boekhouding en het volgen van alle ontwikkelingen kost tijd. Tijd die u graag in de business zelf steekt. Voor al die andere zaken is er Woldendorp BV. Wij zetten uw cijfers niet alleen op papier, maar zorgen er ook voor dat u begrijpt wat ze betekenen. En wij zorgen ervoor dat u optimaal profiteert van de fiscale voordelen voor het MKB. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf op rolletjes loopt.


Pakketten voor het MKB zijn er al vanaf €1500,- (Excl. BTW) per jaar.

brochure voor het MKB

Ontvang direct onze tips voor het MKB- sector en ontdek: 

 • Handige belastingtips voor MKB- ers
 • Punten die u niet mag vergeten als ondernemer
 • Waarom klanten ons met een 8,6 beoordelen 
 • Administratief, fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch advies
 • Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen 


Administratiekantoor MKB

Midden- en kleinbedrijf

Het MKB is een veelomvattende sector, maar ook een sector die we als geen ander kennen. We behoren immers zelf tot het MKB. En we hebben heel wat klanten in deze sector: de autobranche, de bouwsector, bakkerijen, maneges, rijscholen, hoveniers, transport- en schoonmaakbedrijven, om er maar een paar te noemen. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen op ontwikkelingen in uw bedrijf. Met het verwerken en zichtbaar maken van uw bedrijfsresultaten is de eerste stap gezet. Aan de hand van de cijfers van uw onderneming analyseren wij uw activiteiten en geven u zowel bedrijfseconomisch, financieel, juridisch als fiscaal advies.Administratiekantoor Detailhandel

Detailhandel

Verkopen is een vak apart. Als detaillist hebt u maar één doel: tevreden klanten. Al uw aandacht zal dan ook uitgaan naar hoe u uw product het beste in de markt kunt zetten. Logisch dat de administratie van uw bedrijf niet de hoogste prioriteit krijgt. Toch is het heel belangrijk dat uw weet hoe uw bedrijf ervoor staat. Dat u weet welke marges u moet hanteren en welke fiscale mogelijkheden u als ondernemer hebt. Alleen dan kunt u de juiste beslissingen nemen voor uw bedrijf. Dankzij onze ervaring in de detailhandel kunnen wij u helpen bij het bijhouden van uw kasadministratie. Wij verwerken uw cijfers tot een overzichtelijk geheel en nemen u met het indienen van de BTW-aangiftes heel wat werk uit handen. Zo kunt u zich concentreren op dat waar u goed in bent: verkopen.

Laat ons u volledig ontlasten!

Administratiekantoor Horeca

Horeca

Ook in de horeca staan de ontwikkelingen niet stil. Bestellingen binnenhalen via internet is bijvoorbeeld sterk in opmars. Deze en andere ontwikkelingen vragen om aanpassingsvermogen van u als ondernemer. Door onze ervaring in de horecabranche zijn wij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en kunnen u adviseren over dergelijke zaken en u helpen bij de administratieve verwerking. Als ondernemer in de horeca heeft u vaak te maken met sterk wisselende opbrengsten. De horeca kent pieken en dalen. Dit betekent automatisch voor u dat u extreem drukke en minder drukke periodes hebt. Wellicht huurt u oproepkrachten in om deze pieken op te kunnen vangen.

Administratiekantoor voor zzp'ers

Ook voor zzp'ers

De ‘kleinste’ ondernemers in het MKB zijn de zelfstandigen zonder personeel. Maar het is wel een groeiende groep mensen die als ZZP’er aan de slag gaat. Het opzetten van een ZZP-onderneming is dan ook relatief eenvoudig: je schrijft je in bij de Kamer van Koophandel en je kunt van start gaan. Als ZZP’er hoef je meestal niet veel te investeren en het ondernemersrisico is klein. Toch brengt het ondernemerschap ook voor de ZZP’er een aantal specifieke risico’s met zich mee. Woldendorp BV informeert u hier graag over. En als u uw boekhouding bij ons uit handen geeft, zorgen wij ervoor dat u optimaal gebruikmaakt van de fiscale voordelen van het ondernemerschap.

Waarom kiezen voor
Woldendorp BV?

 • Deskundig advies
 • Kennis van het MKB
 • Vaste prijsafspraken
 • Scherpe tarieven
 • Ruim 30 specialisten in dienst
 • Altijd uw eigen aanspreekpunt
 • Gecertificeerd Register Belastingadviseurs

Kies voor zekerheid

Als u kiest voor Woldendorp BV kiest u voor zekerheid. De kennis van onze adviseurs is altijd up-to-date en onze adviezen zijn gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen, op fiscaal, juridisch en financieel gebied. We zijn transparant over onze kosten. Aan de hand van uw bedrijfssituatie maken wij vooraf met u een prijsafspraak. U weet van tevoren wat u gaat betalen, dus u komt nooit voor verrassingen te staan.

Hoe wij te werk gaan, in 4 stappen

U neemt contact op


We maken een afspraak

We maken de balans op

We maken de balans op

Plan op maat

Plan op maat


“Omdat ik zelf weinig afweet van belastingtechnische zaken, ben ik erg blij met de ervaren adviseur, die ik Woldendorp heb gevonden. Zij weten de wet- en regelgeving in duidelijke taal om te zetten en in het advies dat ik krijg merk ik dat ik te maken heb met mensen die ervaren zijn in hun vak. Dit geeft vertrouwen.”


Hotel ’t Gemeentehuis, Bedum -
www.hotelbedum.nl

Hotel ’t Gemeentehuis

Wilt u weten wat Woldendorp BV voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.