Uw partner in toeslagen en belastingen - Woldendorp BV
Woldendorp Particulier

Woldendorp BV, financieel en fiscaal partner
voor iedereen

Ook voor mensen zonder eigen bedrijf

Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting. Ook voor zorgtoeslag en andere toeslagen

kunt u bij ons terecht. 

brochure voor particulieren

Download onze brochure voor particulieren

  • Scherpe tarieven
  • Deskundig advies
  • Eén aanspreekpunt

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting

Niemand wil teveel belasting betalen. Ook al maakt de belastingdienst het ons steeds gemakkelijker, het is toch fijn als een specialist meekijkt en meedenkt. Belastingregels veranderen tenslotte continu. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste regels en weten waar u rekening mee moet houden om niet te veel belasting te betalen. Als u ons uw aangifte laat verzorgen, bespaart u dus niet alleen tijd, maar misschien ook nog eens geld. Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting al vanaf €100,- inclusief btw en inclusief de aangifte van uw eventuele fiscale partner.


Toeslagen - laat ze niet lopen

Toeslagen - laat ze niet lopen

Veel mensen denken ten onrechte dat zij te veel verdienen om in aanmerking te komen voor bijvoorbeeld zorgtoeslag. Daardoor lopen ze soms honderden euro’s per jaar mis. Andere toeslagen waar u mogelijk recht op hebt, zijn huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en het kindgebonden budget. Dat laatste is een bijdrage in de kosten voor kinderen tot 18 jaar, naast de kinderbijslag. Of u recht hebt op een of meer van deze toeslagen en hoe hoog de toeslag is, hangt af van een aantal zaken, zoals de hoogte van uw inkomen en uw gezamenlijke vermogen. Het is in ieder geval verstandig om eens na te gaan waar u recht op hebt. Soms is dat meer dan u denkt. Wij zoeken het graag voor u uit.

Schakel ons in voor advies over vermogensplanning, testamenten en huwelijkse voorwaarden

Slim omgaan met uw vermogen

Slim omgaan met uw vermogen

Misschien hebt u in de loop van uw leven vermogen opgebouwd, bijvoorbeeld met een hypotheekvrije woning. Hoe ga je daar dan verstandig mee om? Kun je het beste schenken bij leven of nalaten bij dood? Want je wilt tijdens je leven genieten van je opgebouwde vermogen, zonder dat de belastingdienst aan het eind van de rit een graantje, of soms een heel brood, meepikt. En ook op het betalen van een hoge eigen bijdrage voor de zorg zit niemand te wachten als hij ouder wordt. Onze adviseurs weten welke mogelijkheden en vrijstellingsregelingen er zijn om slim om te gaan met uw vermogen.

Advies op maat 

Ook voor andere zaken op fiscaal of financieel gebied kunt u ons inschakelen, ook als u geen eigen onderneming hebt. Denk bijvoorbeeld aan het beoordelen van testamenten, de periodieke verrekening van huwelijkse voorwaarden, advies rondom hypotheken en spaargelden, en arbeidsrechtelijke vraagstukken. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht. Onze werkzaamheden brengen we op uurbasis bij u in rekening (vanaf €98,- per uur). Hiervoor maken we altijd vooraf een inschatting van het aantal uren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Waarom kiezen voor
Woldendorp BV?

  • Deskundig advies
  • Vaste prijsafspraken
  • Scherpe tarieven
  • Ruim 30 specialisten in dienst
  • Altijd uw eigen aanspreekpunt
  • Gecertificeerd Register Belastingadviseurs

Kies voor zekerheid

Als u kiest voor Woldendorp BV kiest u voor zekerheid. De kennis van onze adviseurs is altijd up-to-date en onze adviezen zijn gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen, op fiscaal, juridisch en financieel gebied. We zijn transparant over onze kosten. Aan de hand van uw persoonlijke situatie maken wij vooraf met u een prijsafspraak. U weet van tevoren wat u gaat betalen, dus u komt nooit voor verrassingen te staan.

Hoe wij te werk gaan, in 4 stappen

U neemt contact op

U neemt contact op


We maken een afspraak

We maken de balans op

We maken de balans op

Plan op maat

Plan op maat


J&B van Ark Juwelier

“De vaste prijs bij Woldendorp is erg prettig. Ik krijg geen factuur na ieder telefoontje. Dankzij de vaste prijs weet ik vooraf hoeveel ik kwijt ben en wordt ik er niet van weerhouden contact op te nemen bij vragen. Bij Woldendorp kennen ze mij. Niet alleen mijn adviseur, maar ook bijvoorbeeld de mensen bij de balie. Je bent als klant hier geen nummer. Ook op het gebied van advies is Woldendorp actief, zo wijst mijn adviseur mij erop welke bedrijfsvorm het beste bij mij past.”


J&B van Ark Juwelier, Groningen/Roden - www.vanark.nl

Wilt u weten wat Woldendorp BV voor u kan betekenen?