Partner voor de agrarische sector - Woldendorp BV
Woldendorp BV, financieel en fiscaal partner voor de agrarische sector


Woldendorp BV, financieel en fiscaal partner 
voor de agrarische sector


Uw boekhouding is bij ons in goede handen

25+

Jaar ervaring

8,6

Score klanttevredenheid

30+

Specialisten staan voor u klaar

Wij weten wat er speelt in de agrarische sector. Zo kunnen we u het beste adviseren. 

Ondernemen in de agrarische sector is een uitdaging. Steeds meer regelgeving en fluctuerende prijzen vragen om een groot aanpassingsvermogen van u als ondernemer. Dan is het prettig om te weten dat uw boekhouding zo efficiënt mogelijk gevoerd wordt, door een kantoor dat precies weet wat er speelt in de agrarische sector. Woldendorp BV is die specialist.

Wij verzorgen niet alleen uw boekhouding, maar kijken ook altijd of er interessante (fiscale) voordelen te behalen zijn. Die bespreken we met u als we uw boekhouding doornemen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor advies over financiële, bedrijfseconomische en juridische vraagstukken. 

Bekijk direct onze scherpe tarieven voor de agrarische sector

Bekijk hieronder onze brochure

 • Scherpe tarieven
 • Deskundig advies
 • Eén aanspreekpunt
 • Kennis van uw branche
 • Vaste prijsasfpraken
Administratiekantoor Melkveehouderij

Melkveehouderij

Een groot deel van onze klantenkring bestaat uit melkveebedrijven. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de melkveehouderij. Die kennis delen we graag met u, zodat ook u op de hoogte blijft van fiscale en financiële ontwikkelingen, en beschikbare subsidies. Speciaal voor de melkveehouder hebben we een op maat gemaakt boekhoudpakket, dat uit te breiden is met allerlei extra’s. Zo verzorgen we de mineralenboekhouding van heel wat bedrijven en organiseren we speciale zittingsdagen voor de gecombineerde opgave. U ontvangt standaard een kritieke melkprijsberekening en kunt kiezen voor een bedrijfsvergelijking met een referentiegroep. Wilt u nog meer inzicht? Kies dan voor een van de bedrijfseconomische pakketten die we speciaal voor u hebben samengesteld of sluit u aan bij onze studiegroep voor melkveehouders. 

Administratiekantoor voor Akker- en tuinbouw

Akker- en tuinbouw

De opbrengsten in de akker- en tuinbouw kunnen door wisselende oogstopbrengsten per jaar sterk verschillen. Aan u als ondernemer de taak om hier op een slimme manier op in te spelen. Door onze ruime ervaring in de landbouw kunnen wij u goed adviseren, op financieel, bedrijfseconomisch, juridisch én fiscaal gebied. Speciaal voor de akker- en tuinbouwer hebben we een op maat gemaakt boekhoudpakket, dat uit te breiden is met allerlei extra’s. Zo maken we op verzoek per gewas kengetallen, stellen we liquiditeits-en rentabiliteitsbegrotingen op en organiseren we speciale zittingsdagen voor de gecombineerde opgave. Wij maken uw bedrijfsresultaten overzichtelijk en geven u zowel fiscale als bedrijfsmatige adviezen. Zo kan uw bedrijf optimaal blijven draaien.

Wij zijn op de hoogte van de (fiscale) ontwikkelingen en weten welke subsidies beschikbaar zijn. Die kennis delen we graag met onze klanten.

Administratiekantoor voor de Intensieve veehouderij

Intensieve veehouderij

Wet- en regelgeving in de intensieve veehouderij kunnen het u als ondernemer soms behoorlijk lastig maken. Uitbraak van ziektes kunnen uw bedrijf onder druk zetten en dat kan nog lang doorwerken. Als ondernemer hebt u het druk genoeg met het gezond houden van uw dieren. Wij helpen u graag om ook uw bedrijf financieel gezond te houden. Daarvoor gaan we verder dan alleen maar het verzorgen van de boekhouding. Wij informeren u over relevante fiscale en financiële ontwikkelingen en maken uw bedrijfsresultaten overzichtelijk. U kunt ons ook inschakelen voor advies over financiële, fiscale, bedrijfseconomische en juridische vraagstukken.

Advies op maat voor administratie

Advies op maat

Met het verwerken en zichtbaar maken van uw bedrijfsresultaten is de eerste stap gezet. Maar hier houden onze werkzaamheden niet op. Aan de hand van de cijfers van uw onderneming analyseren wij uw activiteiten en geven u zowel bedrijfseconomisch, financieel, juridisch als fiscaal advies. Zo helpen we bijvoorbeeld graag bij een bedrijfsovername, het oprichten van een maatschap, het uitvoeren van een verrekenbeding, het maken van een liquiditeitsprognose of het opstellen van een financieringsaanvraag. Ons team bestaat uit ervaren financiële, fiscale en juridische specialisten. U kunt dus met al uw vragen bij ons terecht.

Waarom kiezen voor
Woldendorp BV?

 • Deskundig advies
 • Kennis van de agrarische sector
 • Vaste prijsafspraken
 • Scherpe tarieven
 • Ruim 30 specialisten in dienst
 • Altijd uw eigen aanspreekpunt
 • Gecertificeerd Register Belastingadviseurs

Kies voor zekerheid

Als u kiest voor Woldendorp BV kiest u voor zekerheid. De kennis van onze adviseurs is altijd up-to-date en onze adviezen zijn gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen, op fiscaal, juridisch en financieel gebied. We zijn transparant over onze kosten. Aan de hand van uw bedrijfssituatie maken wij vooraf met u een prijsafspraak. U weet van tevoren wat u gaat betalen, dus u komt nooit voor verrassingen te staan

Hoe wij te werk gaan, in 4 stappen

U neemt contact op

U neemt contact op


We maken een afspraak

We maken een afspraak

We maken de balans op

We maken de balans op

Plan op maat

Plan op maat


"Voor agrarische begrippen hebben wij een jonge onderneming met een grote diversiteit. De complexiteit van landbouw bedrijven vergt steeds meer aandacht. Om de boekhoudkundige kennis van alle kanten van ons bedrijf goed in de gaten te houden is het mooi om regelmatig even te kunnen sparren met de medewerkers van Woldendorp. De technische gegevens in de stal zijn belangrijk maar ook de cijfers moeten kloppen. Woldendorp biedt een goed pakket met brede know how wat goed past bij ons bedrijf."

Kleikracht, Winsum - www.kleikracht.nl

Kleikracht, Winsum

Wilt u weten wat Woldendorp BV voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.