Woldendorp BV

Fiscaal, juridisch en financieel advies

Een compleet pakket op één vertrouwd adres

24

Jaar ervaring

8,6

Score klanttevredenheid

30+

Specialisten staan voor u klaar

Ook als u geen ondernemer bent,

helpen we u graag op fiscaal, juridisch en financieel gebied.

Voor de agrarische sector

Bent u melkveehouder of akkerbouwer? Geef uw administratie dan niet zomaar uit handen, maar kies voor een kantoor dat uw taal spreekt: Woldendorp BV. Wij kennen de agrarische sector op ons duimpje en weten alles over mineralenboekhoudingen, bemestingsplannen en gecombineerde opgaves. We kennen de subsidiemogelijkheden en denken graag met u mee hoe u uw bedrijf kunt laten groeien.


Voor midden- en klein bedrijf

Bent u ondernemer? Laat uw boekhouding dan verzorgen door een kantoor dat de taal van de ondernemer spreekt: Woldendorp BV. Wij kennen het MKB door en door en zorgen ervoor dat u uw handen vrij hebt om dat te doen waar u goed in bent: ondernemen. We weten alles over de fiscale mogelijkheden voor het MKB en denken graag met u mee hoe u uw onderneming kunt laten groeien.


Loopt u ergens tegenaan in uw bedrijf?

Wij helpen u graag een oplossing te vinden.

Voor particuliere zaken

Ook als u geen eigen bedrijf hebt, staat onze deur altijd voor u open. Ieder jaar weer verzorgen we de aangifte inkomstenbelasting voor een groot aantal particulieren. En daarvoor hoeft u echt niet de hoofdprijs te betalen. Al vanaf 70 euro regelen wij de volledige aangifte voor u. Maar we doen meer. Zo verzorgen we aangiften schenk- en erfbelasting en adviseren we over vermogensplanning, testamenten, huwelijkse voorwaarden en toeslagen.

Scherpe tarieven

Wat kost dat? We begrijpen dat u graag antwoord wilt op die vraag. Toch willen we graag eerst weten wie u bent en wat uw vraag precies is. Pas dan kunnen we bepalen hoe we u het beste kunnen helpen en wat dat gaat kosten. We vertellen graag wat u zelf kunt doen, zodat wij zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Zo kunnen we samen de kosten beperkt houden. En doordat we een relatief klein kantoor zijn, kunnen we scherpe tarieven hanteren.

Regeren is vooruitzien. Wij denken graag met u mee,

zodat u goed voorbereid bent op de toekomst.

Waarom kiezen voor
 Woldendorp BV?

  • Deskundig advies
  • Kennis van uw branche
  • Vaste prijsafspraken
  • Scherpe tarieven
  • Ruim 30 specialisten in dienst
  • Altijd uw eigen aanspreekpunt
  • Gecertificeerd Register Belastingadviseurs

Kies voor zekerheid

Als u kiest voor Woldendorp BV kiest u voor zekerheid. De kennis van onze adviseurs is altijd up-to-date en onze adviezen zijn gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen, op fiscaal, juridisch en financieel gebied. We zijn transparant over onze kosten. Aan de hand van uw (bedrijfs)situatie maken wij vooraf met u een prijsafspraak. U weet van tevoren wat u gaat betalen, dus u komt nooit voor verrassingen te staan

Hoe wij te werk gaan, in 4 stappen

“Onze overstap naar Woldendorp was een ware verademing! We hebben het vertrouwen in onze accountant teruggekregen. Ze leveren kwaliteit en dit gaat supersnel. We worden door de boekhouding en de loonadministratie aan hen uit te besteden echt ontzorgd. Voor ons geen ander weer.”
Lucet Bloemsierkunst, Ten Boer -  www.lucetbloemsierkunst.com

Wilt u weten wat Woldendorp BV voor u kan betekenen?