Woldendorp BV, administratiekantoor in Assen
arrow_drop_up arrow_drop_down

Woldendorp BV: 

administratie- en advieskantoor in Assen

Op zoek naar een administratie- en advieskantoor in Assen? Dan bent u bij Woldendorp aan het juiste adres. Uw administratie is de basis van ons werk. Om de juiste beslissingen te nemen binnen uw organisatie, is het van groot belang hoe uw bedrijf ervoor staat, welke marges u moet hanteren en welke fiscale mogelijkheden u als ondernemer heeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Administratie uitbesteden in Assen


Wij bieden u een betaalbare prijs, hoge kwaliteit en kennis van de sector. Als administratie- en advieskantoor beperken wij ons niet alleen tot het samenstellen van uw jaarrekeningen, maar wij voorzien u ook van alle bijbehorende bedrijfsmatige en fiscale adviezen. Wij willen fungeren als uw eerste aanspreekpunt bij alle vragen en problemen waar u in uw bedrijf tegen aan loopt. 

Wilt u weten wat administratiekantoor Woldendorp voor u kan betekenen?

De MKB-sector is een veel omvattende sector. Wij hebben een ruime klantenkring in deze sector, waardoor wij ervaring hebben met bedrijven in de autobranche, de bouwsector, bakkerijen, maneges, rijscholen, hoveniers, transport- en schoonmaakbedrijven, etc. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen op ontwikkelingen in uw bedrijf.

Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting. Ook voor zorgtoeslag en andere toeslagen

kunt u bij ons terecht. 

Slim omgaan met uw vermogen

Misschien hebt u in de loop van uw leven vermogen opgebouwd, bijvoorbeeld met een hypotheekvrije woning. Hoe ga je daar dan verstandig mee om? Kun je het beste schenken bij leven of nalaten bij dood? Want je wilt tijdens je leven genieten van je opgebouwde vermogen, zonder dat de belastingdienst aan het eind van de rit een graantje, of soms een heel brood, meepikt. En ook op het betalen van een hoge eigen bijdrage voor de zorg zit niemand te wachten als hij ouder wordt. Onze adviseurs weten welke mogelijkheden en vrijstellingsregelingen er zijn om slim om te gaan met uw vermogen.

Advies op maat 

Ook voor andere zaken op fiscaal of financieel gebied kunt u ons inschakelen, ook als u geen eigen onderneming hebt. Denk bijvoorbeeld aan het beoordelen van testamenten, de periodieke verrekening van huwelijkse voorwaarden, advies rondom hypotheken en spaargelden, en arbeidsrechtelijke vraagstukken. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht. Onze werkzaamheden brengen we op uurbasis bij u in rekening (vanaf 75 euro per uur). Hiervoor maken we altijd vooraf een inschatting van het aantal uren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Waarom kiezen voor
Woldendorp BV?

  • Deskundig advies
  • Vaste prijsafspraken
  • Scherpe tarieven
  • Ruim 30 specialisten in dienst
  • Altijd uw eigen aanspreekpunt
  • Gecertificeerd Register Belastingadviseurs

Kies voor zekerheid

Als u kiest voor Woldendorp BV kiest u voor zekerheid. De kennis van onze adviseurs is altijd up-to-date en onze adviezen zijn gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen, op fiscaal, juridisch en financieel gebied. We zijn transparant over onze kosten. Aan de hand van uw persoonlijke situatie maken wij vooraf met u een prijsafspraak. U weet van tevoren wat u gaat betalen, dus u komt nooit voor verrassingen te staan.

Hoe wij te werk gaan, in 4 stappen

We maken een afspraak

We maken de balans op

Plan op maat


“De vaste prijs bij Woldendorp is erg prettig. Ik krijg geen factuur na ieder telefoontje. Dankzij de vaste prijs weet ik vooraf hoeveel ik kwijt ben en wordt ik er niet van weerhouden contact op te nemen bij vragen. Bij Woldendorp kennen ze mij. Niet alleen mijn adviseur, maar ook bijvoorbeeld de mensen bij de balie. Je bent als klant hier geen nummer. Ook op het gebied van advies is Woldendorp actief, zo wijst mijn adviseur mij erop welke bedrijfsvorm het beste bij mij past.”

J&B van Ark Juwelier, Groningen/Roden - www.vanark.nl

Wilt u weten wat Woldendorp BV voor u kan betekenen?

Woldendorp BV gebruikt cookies