Tarieven voor de agrarische sector - Woldendorp BVVaste tarieven, elk jaar weer. Betaalbaar,
vooraf bekend, altijd uit te breiden.

Vast tarief

Voor de agrarische sector werken we met standaardpakketten en vaste prijzen. U kiest het pakket dat bij u past en betaalt daarvoor een vaste prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en met welke kosten u dit jaar rekening moet houden. Een basispakket is er al vanaf €2.475,- per jaar. Daarvoor stellen we uw jaarrekening op en verzorgen de aangifte inkomstenbelasting voor u en uw partner.


Speciaal voor de melkveehouder hebben we uitgebreide bedrijfseconomische rapportages en verzorgen we o.a. de mineralenboekhouding.

Onze pakketten

Pakket Terugblik

 • Jaarrekening opstellen
 • Bespreken jaarrekening, desgewenst bij u op het bedrijf
 • Aangifte inkomstenbelasting van u en uw partner
 • Aangiften omzetbelasting 
 • Alle reguliere telefoongesprekken en werkzaamheden

 Past bij ondernemers die de meeste waarde hechten aan de jaarrekening en aangifte van het afgelopen jaar. Daarnaast staan we stil bij uw doelen en bespreken we één keer per jaar uw cijfers. Ook staan we altijd paraat om vragen te beantwoorden.


€2.475,- per jaar

Pakket inzicht

Dit is een aanvulling op pakket Terugblik, inclusief:


 • Kwartaalcijfers*
 • Tussentijdse cijfers na het derde kwartaal en het geschatte resultaat om nog in het laatste kwartaal de winst te kunnen ‘sturen’
 • Ondernemersgesprek

 

* Voor melkveehouders uit te breiden met een vergelijking met de referentiegroep (elk kwartaal of één keer per jaar).

 

Past bij ondernemers die verder willen komen met hun plan en daarbij iemand kunnen gebruiken die mee- en af en toe een beetje tegendenkt. Het pakket inzicht hoort bij ondernemers die bovenop de cijfers willen zitten en doelmatig en slimmer willen werken.


Prijs op aanvraag

Pakket vooruitzicht

Dit is een aanvulling op pakket Terugblik, inclusief:


 • Kwartaalcijfers* en verwachting
 • Begroting en realisatie
 • Tussentijdse cijfers na het derde kwartaal en het geschatte resultaat om nog in het laatste kwartaal winst te kunnen ‘sturen’
 • Twee ondernemersgesprekken 


* Voor melkveehouders uit te breiden met een vergelijking met de referentiegroep (elk kwartaal of één keer per jaar)

 

Past bij ondernemers die behoefte hebben aan structureel inzicht en reflectie. Met het pakket Vooruitzicht haalt u een sparringpartner in huis die actief meedenkt over de toekomst van uw bedrijf en die u als ondernemer uitdaagt om nieuwe wegen in te slaan.


Prijs op aanvraag

Plan een vrijblijvend gesprek met ons in

Bekijk onze brochure

Melkveehouderij

Een groot deel van onze klantenkring bestaat uit melkveebedrijven. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de melkveehouderij. Die kennis delen we graag met u, zodat ook u op de hoogte blijft van fiscale en financiële ontwikkelingen, en beschikbare subsidies. Speciaal voor de melkveehouder hebben we een op maat gemaakt boekhoudpakket, dat uit te breiden is met allerlei extra’s.


Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw pakket uit te breiden met mineralenboekhouding en kunnen wij speciale zittingsdagen organiseren voor de gecombineerde opgave. U ontvangt standaard een kritieke melkprijsberekening en kunt kiezen voor een bedrijfsvergelijking met een referentiegroep. Wilt u nog meer inzicht? Kies dan voor een van de bedrijfseconomische pakketten die we speciaal voor u hebben samengesteld of sluit u aan bij onze studiegroep voor melkveehouders. 

Akker- en tuinbouw

De opbrengsten in de akker- en tuinbouw kunnen door wisselende oogstopbrengsten per jaar sterk verschillen. Aan u als ondernemer de taak om hier op een slimme manier op in te spelen. Door onze ruime ervaring in de landbouw kunnen wij u goed adviseren, op financieel, bedrijfseconomisch, juridisch én fiscaal gebied. Speciaal voor de akker- en tuinbouwer hebben we een op maat gemaakt boekhoudpakket, dat uit te breiden is met allerlei extra’s. Zo stellen we liquiditeits-en rentabiliteitsbegrotingen op en organiseren we speciale zittingsdagen voor de gecombineerde opgave. Wij maken uw bedrijfsresultaten overzichtelijk en geven u zowel fiscale als bedrijfsmatige adviezen. Zo kan uw bedrijf optimaal blijven draaien.
pigs

Intensieve veehouderij

Wet- en regelgeving in de intensieve veehouderij kunnen het u als ondernemer soms behoorlijk lastig maken. Uitbraak van ziektes kunnen uw bedrijf onder druk zetten en dat kan nog lang doorwerken. Als ondernemer hebt u het druk genoeg met het gezond houden van uw dieren. Wij helpen u graag om ook uw bedrijf financieel gezond te houden. Daarvoor gaan we verder dan alleen maar het verzorgen van de boekhouding. Wij informeren u over relevante fiscale en financiële ontwikkelingen en maken uw bedrijfsresultaten overzichtelijk. U kunt ons ook inschakelen voor advies over financiële, fiscale, bedrijfseconomische en juridische vraagstukken.

Advies op maat

Met het verwerken en zichtbaar maken van uw bedrijfsresultaten is de eerste stap gezet. Maar hier houden onze werkzaamheden niet op. Aan de hand van de cijfers van uw onderneming analyseren wij uw activiteiten en geven u zowel bedrijfseconomisch, financieel, juridisch als fiscaal advies. Zo helpen we bijvoorbeeld graag bij een bedrijfsovername, het oprichten van een maatschap, het uitvoeren van een verrekenbeding, het maken van een liquiditeitsprognose of het opstellen van een financieringsaanvraag. Ons team bestaat uit ervaren financiële, fiscale en juridische specialisten. U kunt dus met al uw vragen bij ons terecht.

Plan een vrijblijvend gesprek met ons in